10/10
Pizza uit de oven in antipasti restaurant

Antipasti en pizzabar bij jou in de buurt

Bij antipasti restaurant MIO MIO geniet je van de Napolitaanse keuken en sfeer in een restaurant gecombineerd met een wijnbar in Weert. Stap binnen en ontdek de authentieke smaken van Italië in alle gerechten, vers voor je bereid met liefde en vakmanschap. Als het antipasti restaurant in de buurt, bieden we een avond vol sfeer met heerlijke pizza en antipasti gerechten, gekenmerkt door eenvoudige, maar kwalitatieve Italiaanse ambacht. Onze selectie van antipasti nodigt uit tot het delen van smaken en verhalen met vrienden en familie. En het beste van alles? Al onze heerlijke gerechten worden bereid met de beste ingrediënten, rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Van onze knapperige pizza's tot onze hemelse desserts, alles wordt in ons restaurant zelf gemaakt.

Stef van het antipasti restaurant

Geniet van typisch Italiaanse hapjes

Geniet van typisch Italiaanse hapjes, gemaakt om te delen en te genieten met vrienden en familie. Onze passie voor shared dining komt tot leven in elk gerecht dat we serveren. Of je nu kiest voor een selectie van onze verrukkelijke antipasti of een assortiment van onze smaakvolle borrelbites, elk gerecht is ontworpen om samen te delen en te genieten. Onze gezellige tafelindeling moedigt sociale interactie aan en creëert een warme en gezellige sfeer, perfect voor zowel een intiem diner als een ontspannen borrel met vrienden. Bij MIO MIO draait het niet alleen om het eten, maar ook om het creëren van onvergetelijke momenten rondom de tafel, net zoals de echte Italianen dat doen. Ontdek het in onze pizzabar in Weert!

Italiaanse antipasti en Italiaanse wijnen

Onze uitgebreide wijnkaart, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde wijnen uit verschillende regio's van Italië, biedt een rijke variatie aan smaken die perfect passen bij onze antipasti en andere antipasti gerechten. Als een echt Italiaanse pizza en antipasti restaurant geloven we in het combineren van smaken, en onze bediening staat klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste wijn. Bovendien verandert onze menukaart regelmatig, geïnspireerd door de seizoenen en de verse ingrediënten die op dat moment beschikbaar zijn. Dit stelt ons in staat om je telkens opnieuw te verrassen met nieuwe smaken en combinaties. Probeer gerust verschillende wijnen, passend bij de gekozen antipasti gerechten.

Bekijk onze menukaart

Pizza bakken in restaurant in Weert

Antipasti, pizza en wijn bij MIO MIO, kom langs!

Ben je op zoek naar een restaurant met goede antipasti in de buurt? Gelegen in het centrum van Weert, nodigen we je uit om de levendige sfeer van ons restaurant te ervaren terwijl je geniet van heerlijke Italiaanse tapas, pizza’s en wijnen. In ons antipasti restaurant beleef je een avond vol gezelligheid en heerlijk eten. Hier komen de smaken van Italië tot leven en worden vriendschappen gesmeed rondom de tafel. 

Zijn we online vol gereserveerd? Maak je dan geen zorgen! Je kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen of gewoon binnenlopen, en we zullen ons best doen om je toch te verwelkomen. Voor grote groepen vragen we vriendelijk om telefonisch te reserveren, zodat we een perfecte plek voor je kunnen regelen.

Reserveer je tafel

Sfeer in restaurant
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het