10/10

Van tuin naar tafel: onze Italiaanse weg naar het restaurant

Het begon allemaal in ons geliefde Italië, het land waar we ons thuis voelen. Daar ontstond het idee om een restaurant te starten. In onze eigen achtertuin plaatsten we een houtoven, waar we samen met familie en vrienden genoten van heerlijke oesters, verrukkelijke hapjes en natuurlijk de onweerstaanbare pizza's en veel te veel wijn.

Tijdens deze bijeenkomsten hebben we talloze pizza degen ontwikkeld, nieuwe kazen ontdekt en de meest smaakvolle tomaten geproefd. Het was een creatieve en smaakvolle ontdekkingsreis die ons uiteindelijk heeft geleid naar het idee voor ons restaurant.

Bij ons restaurant willen we jou graag laten genieten zoals wij dat doen in onze eigen tuin, omringd door familie en vrienden. Dus wees welkom en laat je onderdompelen in de warme sfeer en culinaire hoogstandjes die wij met liefde voor jou bereiden. Geniet van elk moment en laat ons je verwennen met onze heerlijke gerechten.

Openingstijden
Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 17:00 - 00:00
Zondag: 17:00 - 00:00
Keuken geopend tot 22:00 uur
Patroon
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het