10/10

Klanten reviews

De waardering voor Restaurant Mio Mio dankzij jou:
10/10
Schrijf een review

wij zijn hier vanavond gaan eten voor vaderdag. met wegens het concept (wat uniek is in Weert) toch wel hogen verwachtingen. ik kan met zekerheid zeggen dat deze verwachtingen zeker zijn waargemaakt. uitstekende wijn, erg lekker eten en vriendelijke service. het is zeker een aanrader voor de gast die waarde hecht aan lekker authentiek Italiaans eten. ook voor de gezelligheid is het een echte beleving voor iedereen toegankelijk. en zeer laagdrempelig wij zullen hier zeker nog vaak te vinden zijn.

Dutch 16-06-2024

Heerlijke pizza gegeten, echt heel lekker. Leuke zaak. De bediening doet zijn best, maar komt wat onwennig over en heeft duidelijk een coördinerende leiding nodig. Sfeer is gemoedelijk, maar wat onrustig druk. Bezocht op een donderdagavond rond 19:00.

Eric Verkennis 15-06-2024

Kwaliteit, gezelligheid, dat zijn kenmerken waar Mio Mio voor staat. Hun verse ingrediënten en de passie die hun erin stoppen proef je terug in het eten! Een dikke aanrader wat mij betreft!🔥

Jhoewy Brentjens 14-06-2024

Really great concept if you want to spend a while chatting, eating and drinking or if you fancy a meal with your partner or friends and family. The oysters from Zeeland were fresh and tasty and the pizzas were authentic and full of flavour. The service was fast and friendly and the ambiance is spot on. We will be back. Thanks Team Mio Mio.

Sally T. 12-06-2024

Echt een aanwinst voor Weert. Het eten is top, sfeer, gezellig, je voelt je hier echt thuis en goeie prijs kwaliteit verhouding! Kortom een aanrader!!!

Tot snel weer, dank!

Diego Stijnen 10-06-2024
Roy Stroek 10-06-2024

Heerlijk pizza's, antipasti & wijnen. Met een grotere groep een aanrader om in een paar rondes wat gerechtjes en pizza's te delen. Erg gezellig, zo proef je van alles wat en is het avondvullend. Komen zeker nog 'ns terug!

Inge B. 09-06-2024

Uitstekende bediening en heerlijke pizza. Echt familierestaurant italiaanse stijl. Compliment aan de cocktail maakster. Deze waren heerlijk. De bediening aan tafel liet niets te wensen over. Zeer vriendelijk en goedlachs. De pizza was uitstekend bereidt met idd. Verse ingrediënten. Lekkere krokante korst je kon zien en proeven dat die in een houtoven gebakken was. Zo hoort het ook. . Zeker aan te raden.
Jammer van de negatieve reacties. Deze horen hier zeker niet thuis. Als we al op de tafels naast ons gaan letten dan zijn we niet goed bezig en wordt het twijfelachtig of die mensen wel serieus genomen moeten worden.

Peter Eijlander 09-06-2024

Een sfeervol restaurant met een centrale pizzaoven. De pizza was heerlijk en het was leuk om te ontdekken met welk uniek bestek ik de pizza kon verdelen. Nieuwsgierig? Reserveer een tafel en ontdek het zelf!

Henry Kepel 08-06-2024

5 stars for everything. food super tasty. best service. I recommend highly!!

Jackeri 04-06-2024

Super fijne avond gehad! Top eten, kwalitatieve service en meer dan een super sfeertje! Petje af voor die mannen die dit al binnen een paar weken weten neer te zetten! Wij gaan er zeker vaak terugkomen… was heerlijk!!!

Simone Janissen 02-06-2024

Heerlijke pizza gegeten, zoals het hoort! In de eerste maand al 2 maal geweest en er staan er nog een aantal op de planning.

Richard de Haart 30-05-2024
Maud v. Hattum 29-05-2024

Heerlijk gegeten en lekkere wijn gedronken. Alleen de witte Pizza Quattro Formaggi had wat meer belegd mogen worden. De rand was wel erg breed. Bediening ook prima, we hoefden nergens lang op te wachten, maar we waren ook best vroeg (17.30). We komen zeker terug!

S. Smits 28-05-2024

Uitstekende Italiaanse pizza met fantastische ingrediënten. Gevaarlijk goede wijnen en cocktails. Zeer aardig en vriendelijk personeel. De plaats geeft je een heel goede sfeer. Super!!!

Art Pot 28-05-2024

After the closure of the sadly missed Pasticcio, we have a new pizza restaurant in Weert. I had the truffel carpaccio for starters, followed by the Steak di Florentine pizza which was delicious. The meat was medium rare, very juicy and delicious. Drinks were a couple of Pornstar Martinis which were good and only lacked a thicker foam top and a half passion fruit decoration. I would have gone for dessert but was too full. Will certainly visit again and hope that once they have settled down, they offer a takeout service.

Rob C. 27-05-2024
Juliëtte B. 27-05-2024
Wendy Verstappen 25-05-2024

Lekkerste pizza’s in Weert, by far. Vriendelijke bediening en super mooie zaak!

Esther 22-05-2024

Complimenten! Heerlijke pizza's gegeten. Lekker deeg en verse ingredienten.
De rest van de kaart ziet er ook heel goed uit, dus we moeten zeker terug.

Service is ook erg goed, dit is tegenwoordig ook niet meer vanzelfsprekend.

Sander Witteveen 20-05-2024
Silvia Vereijken 19-05-2024

Meteen ben je in Italië, alle details kloppen! Borden, glazen, interieur, en natuurlijk heerlijk gebakken pizza's. Ik ben een Tiramisu-liefhebber: de smaakvariaties bij iedere hap waren subliem! Inclusief voortreffelijke snelle service, vriendelijk personeel en gezellige muziek. Absoluut de trip waard!

Geert Wels 19-05-2024

Beste pizza ooit, niet normaal lekker

Laurens Kepel 18-05-2024

Heerlijke gerechten met verse ingrediënten.
Keuze uit diverse anti-pasti en pizza's.
Goede service en gezellige sfeer.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Een echte aanrader.

Fam. Bouwels 18-05-2024

Aanwinst voor Weert. Erg leuk concept en een prachtig restaurant!
Heerlijke verse gerechten en Italiaanse pizza’s. Zeker een aanrader!

Emily Drossaert 17-05-2024

Heerlijke pizza's en antipasti! Je proeft echt de verse ingredienten. Bediening was heel vriendelijk en service was helemaal top! Wij komen zeker nog een keer terug in dit gezellig restaurant!

Dave Bouwels 14-05-2024

Heerlijk gegeten, sharing voorgerechten. Echt topkwaliteit en smaakbeleving. Vriendelijk personeel het ontbrak aan niets. We komen zeker terug!

Maureen Vermeer 12-05-2024

Heerlijk en vriendelijk ❤️❤️❤️❤️Eindelijk in Weert, echte Italiaanse pizza, wijn, tiramisu, antipasti❤️❤️❤️Super❤️

Wanda 12-05-2024

Sfeervol restaurant, vriendelijke bediening en heerlijke pizza’s uit de houtoven. Aanrader en aanwinst voor Weert!

Ayla Hermans 12-05-2024

Heerlijke pizza’s. Alles vers gemaakt. Mooie menukaart. Lekker wijntje erbij in een mooi restaurant. Vriendelijke mensen. Hier kom ik graag vaker!

Marian Storms 11-05-2024
Daniël TOD 11-05-2024
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het