10/10

Genieten zoals de Italianen dat doen met het delen van eten

Bij MIO MIO geloven we in het delen van eten, zoals ze dat in Italië doen. Wat is shared dining? Het is niet alleen een manier van eten, maar een beleving van de verbinding die ontstaat wanneer we ons eten delen met anderen. In de Italiaanse cultuur staat het delen van gerechten centraal, een traditie die verder gaat dan alleen het vullen van onze magen. Het brengt ons samen, het verbindt ons en laat ons genieten van elkaars gezelschap. Wij zijn van mening dat het eten nog lekkerder wordt en de avond nog mooier door het delen van eten.

In onze pizzabar ademt alles de authentieke sfeer van Italië. Van de gerechten die rechtstreeks uit de Italiaanse keuken komen tot de verse ingrediënten die met liefde zijn geselecteerd, elke smaak, geur en textuur zit vol met Italiaanse passie. En de sfeer? Die is net zo warm en uitnodigend als een zomeravond in Napels. Bij MIO MIO eten, lachen en genieten we zoals de Italianen dat doen. Kom langs en ervaar een avond bij MIO MIO.

Reserveer je tafel

Pizza voor shared dining in Weert

Maak kennis met de smaak en sfeer van Italië 

We streven naar eenvoudige, maar kwalitatieve Italiaanse ambacht. Napolitaanse pizza zijn onze specialiteit, waarbij we heerlijke producten uit Italië gebruiken om prachtige gerechten te creëren. In ons shared dining restaurant kun je proeven van authentieke Italiaanse smaken, van de knapperige korst van een pizza tot de verleidelijke aroma's van onze antipasti en huisgemaakte desserts.

Onze chefs besteden veel aandacht aan elk gerecht dat de keuken verlaat, met een focus op verse en hoogwaardige ingrediënten. Alles wordt in onze pizzabar zelf gemaakt. Neem bijvoorbeeld ons pizzadeeg, dat volgens traditioneel recept wordt gemaakt en waar we drie dagen aan werken om het uiteindelijk te maken tot een perfect gebakken pizza. De antipasti gerechten in onze pizzabar zijn perfect om te delen tijdens een shared dining avond, waardoor je de mogelijkheid hebt om vele verschillende smaken te verkennen en te genieten van verschillende texturen en combinaties.

Pizzaoven voor shared dining
Openingstijden
Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 17:00 - 00:00
Zondag: 17:00 - 00:00
Keuken geopend tot 22:00 uur
Patroon

Shared dining bij restaurant MIO MIO

In ons shared dining restaurant laten we je genieten van de diverse smaken die Italië te bieden heeft, met een menu dat regelmatig wisselt en gebaseerd is op de seizoenen. Bij MIO MIO draait alles om het delen van goede smaken en gezelligheid, en daarom verrassen we je graag met een zorgvuldig samengestelde selectie van verschillende Italiaanse wijnen die perfect passen bij onze gerechten. 

Groepen vanaf 6 personen kunnen genieten van ons speciale shared dining menu, waarbij we je verwennen met een uitgebreide selectie van verschillende antipasti om te delen, onze heerlijke pizza's om te delen en huisgemaakte desserts die de maaltijd perfect afsluiten. In ons restaurant in Weert vier je het goede leven, op z’n Napolitaans!

Reserveer je tafel online

Reserveer je tafel bij MIO MIO online

Bij MIO MIO zorgen we ervoor dat je je meteen thuis voelt. Stap binnen en laat je omarmen door de warmte van onze gastvrijheid. Onze gezellige tafelindeling is speciaal ontworpen om het delen van eten te omarmen - een uitnodiging om samen te genieten van heerlijke gerechten en elkaars gezelschap. Via onze online reserveringssysteem kun je gemakkelijk je tafel boeken. Zijn we online volgeboekt? Bel ons dan even om te vragen naar de mogelijkheden. We kijken graag voor je of we iets kunnen regelen! Voor grote groepen vragen we om telefonisch te reserveren, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je de beste ervaring krijgt tijdens je bezoek.

Contact opnemen Reserveren

Pizzadeeg bereiden in het restaurant
Pizza voor shared dining bereiding
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het