10/10

Wat is sharing dinner bij MIO MIO?

Net zoals in de gezellige trattoria's van Italië, geloven we dat eten delen niet alleen de maaltijd verrijkt, maar ook de banden tussen vrienden en familie versterkt. Bij ons is het delen van eten een essentieel onderdeel van de ervaring. Ons menu bestaat uit heerlijke antipasti, verrukkelijke pizza's en desserts, allemaal gemaakt om te worden gedeeld en om samen van te genieten. Het is een ervaring die de zintuigen prikkelt en de avond transformeert tot een onvergetelijk samenzijn.

Onze menukaart wisselt regelmatig om de seizoensgebonden ingrediënten te omarmen. Met ons sharing dinner nodigen we je uit om verschillende smaken te ontdekken, van verfijnde klassiekers tot verrassende nieuwkomers. En om de ervaring compleet te maken, bieden we een selectie wijnen aan die perfect passen bij onze gerechten. Of je nu kiest voor een enkele fles om te delen of liever verschillende wijnen probeert, bij MIO MIO staat samen genieten centraal.

Ontdek MIO MIO: sharing dinner in onze pizzabar

We nodigen je uit om de authentieke smaken van Italië te ontdekken. Ons streven naar eenvoudige, maar hoogwaardige Italiaanse ambacht vertaalt zich naar prachtige, simpele gerechten volgens de Italiaanse culinaire tradities. 

Onze ambachtelijke bereiding komt tot uiting in elk aspect van ons menu. Van het kneden van het deeg voor onze pizza's volgens traditionele recepten, waar we drie dagen aan besteden om het tot perfectie te brengen, tot het maken van onze desserts, alles wordt in ons restaurant zelf gemaakt. Onze pizza- en wijnbar nodigt je uit om de Italiaanse keuken te ervaren en te delen in een ambiance vol warmte en gastvrijheid.

Sharing dinner in de pizzabar
Verse pizza om te delen
Openingstijden
Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 17:00 - 00:00
Zondag: 17:00 - 00:00
Keuken geopend tot 22:00 uur
Patroon

Ons deelmenu voor grotere groepen

Bij MIO MIO koesteren we de waarde van samenzijn, vooral wanneer het gaat om het delen van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Voor groepen vanaf 6 personen bieden we een speciaal deelmenu aan. Ons deelmenu voor grotere groepen bestaat uit een selectie van verschillende antipasti om te delen, waardoor iedereen kan genieten van verschillende smaken en texturen. Vervolgens kunnen gasten zich tegoed doen aan onze unieke Napolitaanse pizza's, die perfect zijn om te delen en de tafel te vullen met geurige aroma's en hartige smaken. Om de avond compleet te maken, worden huisgemaakte desserts geserveerd.

Contact opnemen

Pizza vers uit de houtoven

Ervaar de Italiaanse gastvrijheid bij MIO MIO

Kenmerkend voor de Italiaanse cultuur streven we ernaar om elke gast te verwelkomen met warmte en gastvrijheid. Vanaf het moment dat je ons Italiaans restaurant en wijnbar in Weert binnenstapt, willen we dat je je thuis voelt en geniet van een heerlijke sharing dinner ervaring.

Om het plannen van je bezoek nog eenvoudiger te maken, bieden we de mogelijkheid om online te reserveren, zodat je verzekerd bent van een plekje aan onze tafel wanneer je komt genieten van een heerlijk sharing dinner. Kom langs en ontdek zelf de warmte, het plezier en de heerlijke smaken van MIO MIO!

Reserveer je tafel

Verse pizza's om te delen
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het